glucoza este cel mai important monozaharid din sange.
Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale..
Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti.
Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.
Echipa Driedfruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului.
Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi.
Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
UTILIZARE Sirop DE glucoza In cofetarie se utilizeaza la bomboane, caramele, jeleuri, bezele, fondant, icing, royal icing, ciocolata.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Din acest motiv se foloseste la icing / royal icing pentru a preveni intarirea si uscarea excesiva/rapida.
Siropul de glucoza are tendinta de a pastra consitenta moale si umeda a produselor de patiserie.
Obtinut din porumb, se foloseste ca inlocuitor al siropului de porumb (corn syrup).
In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor.
Siropul de glucoza (glucoza lichida) este un substitut al zaharului utilizat in cofetarie-patiserie.
glucoza este un furnizor indispensabil de energie care sustine activitatea celulara.
Rezulta din digestia carbohidratilor si din conversia hepatica a glicogenului in glucoza.
glucoza este cel mai important monozaharid din sange