Socul: cultivare, utilizare in gastronomie şi în farmacia casei

Socul: cultivare, utilizare in gastronomie şi în farmacia casei

Detalii Socul: cultivare, utilizare in gastronomie

edituracasa.ro
Vânzător
edituracasa.ro
Pret
27.92 Lei 34.9 Lei
Categorie (vânzător)
Gradina si Bucatarie
Marca
Editura Casa

Produs actualizat în urmă cu 5 zile
Descriere YEO:

Socul: cultivare, utilizare in gastronomie - Disponibil la edituracasa.ro

Pe YEO găsești Socul: cultivare, utilizare in gastronomie de la Editura Casa, în categoria Gradina si Bucatarie.

Indiferent de nevoile tale, Socul: cultivare, utilizare in gastronomie şi în farmacia casei din categoria Gradina si Bucatarie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 27.92 Lei

Caracteristicile produsului Socul: cultivare, utilizare in gastronomie

  • Brand: Editura Casa
  • Categoria: Gradina si Bucatarie
  • Magazin: edituracasa.ro
  • Ultima actualizare: 20-11-2024 01:27:04

Comandă Socul: cultivare, utilizare in gastronomie Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Socul: cultivare, utilizare in gastronomie de la edituracasa.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:

Vrei să afli toate secretele socului? Atunci această carte, apărută în colecţia Grădina noastră, este pentru tine!

Vei afla informaţii despre istoricul plantei, superstiţiile legate de ea, modul de valorificare ca plantă ornamentală, medicinală precum şi posibilitatea de a o utiliza în diverse reţete culinare.

Vei fi plăcut surprins să afli că socul trăieşte circa 100 de ani şi că are numeroase efecte spectaculoase în prevenirea şi tratamentul alternativ al bolilor cardiovasculare, cancerului, virusului herpetic, HIV-ului, alergiilor, obezităţii şi că poate fi folosit cu succes pentru diverse afecţiuni ale tenului.

Trebuie să ne însuşim modul corect de recoltare şi cultivare pentru a fi siguri că beneficiem din plin de efectele pozitive ale socului. Prin prezentarea tuturor speciilor de soc se atrage atenţia că bozul este toxic, fiind aşadar necesar să cunoaştem foarte bine toate speciile. Chiar dacă se culeg specii cu efecte benefice este esenţial să ne asigurăm că nu sunt poluate, fiind prezentată o tehnică prin care ne putem da seama de acest lucru.

În final se prezintă o multitudine de reţete din florile şi fructele acestei plante foarte apreciate încă de la Hipocrate (460 î.Hr).



Socul: cultivare, utilizare in gastronomie şi în farmacia casei - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Editura Casa