Povestile care stau la baza pastelor carbonara, Napoletana sau bolognese nu sunt deloc simple.
Sosurile Antonio di Vaio sunt perfecte pentru cei care iubesc aroma traditiei siciliene si pentru cei care nu doresc sa renunte la placerile de a savura o mancare buna..
Utilizam numai rosii italiene bine coapte in regiunile insorite din Sicilia, carne atent selectionata si de origine controlata si cele mai bune legume, fara a adauga coloranti sau conservanti.
Folosirea ingredientelor proaspete si autentice confera sosurilor Antonio di Vaio o calitate superioara.
pentru a te ajuta sa te descurci in lumea sosurilor italiene, am strans cele mai reprezentative tipuri de sosuri de Paste utilizate in bucataria italiana si ceea ce il face pe fiecare unic.
Un sos bun poate transforma un fel de mancare obisnuit intr-unul extraordinar, dar exista atat de multe tipuri diferite de sosuri incat poate fi dificil sa-l gasesti pe cel care sa se potriveasca perfect.
Sosurile de Paste italiene au o istorie bogata care poate fi urmarita de secole.
Povestile care stau la baza pastelor carbonara, Napoletana sau bolognese nu sunt deloc simple