Descriere YEO:
Pe YEO găsești Spargerea codului nazist Enigma - de la Michael Smith, în categoria Stiinte Umaniste.
Indiferent de nevoile tale, Spargerea codului nazist Enigma - Michael Smith din categoria Stiinte Umaniste îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 37.99 Lei
Caracteristicile produsului Spargerea codului nazist Enigma -
- Brand: Michael Smith
- Categoria: Stiinte Umaniste
- Magazin: libris.ro
- Ultima actualizare: 21-11-2024 01:37:06
Comandă Spargerea codului nazist Enigma - Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Spargerea codului nazist Enigma - de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
O cartea bine scrisa, riguros documentata si structurata, atent construita, abundand in informatii socante, inedite, ce captiveaza si conving deopotriva. In timpul celui de al II-lea Razboi Mondial, Germania nazista a utilizat pentru transmisiuni secrete codul denumit "
Enigma" , considerat inexpugnabil de catre realizatorii lui.Cartea relateaza povestea adevarata, asa cum nu s-a mai spus niciodata, a uimitoarelor izbanzi inregistrate de spargatorii de coduri ce lucrau la Bletchley Park, in Anglia celui de al II-lea Razboi Mondial. Acolo se afla Station X centrul ultrasecret al aliatilor de descifrare a codurilor secrete ale inamicului
nazist. Sarcina lor era sa sparga ingeniosul cifru
Enigma folosit de comunicatiile militare naziste. Geniile de la Bletchley Park au reusit sa sparga codul
Enigma si codul Fish folosit de Hitler pentru a comunica cu generalii sai.Acesti oameni nu numai ca au contribuit decisiv la scurtarea razboiului, dar au avut un rol esential in victoriile din Africa de Nord si Atlantic, si in debarcarile din Normandia. Bletchley Park a fost si locul unde s-a nascut primul computer programabil din lume si unde s-au pus bazele parteneriatului de success al serviciilor secrete anglo-americane. Churchill descria echipa de decodificatori drept "gastele care faceau oua de aur si nu gagaiau niciodata." Activitatea de decriptare nu a incetat dupa capitularea nemtilor, a continuat pentru a furniza informatii referitoare la razboiul cu Japonia.