Descriere - Eco-friendly si pline de nutrienti, crunchies din Spirulina sunt cultivate cu grija si uscate printr-un proces bland, pentru a le pastra fantasticul profil nutritional, precum si mirosul si gustul delicat.
- Crescute sub soarele din Provence, secretul acestor crunchies se bazeaza pe o reteta locala: know-how, pasiune si cele mai bune standarde de calitate din clasa sa.
- Cocktailul de micro-nutrienti (beta-caroten, vitaminele B1/B2/K, magneziu, calciu si fier) contribuie la imbunatatirea puterii de concentrare si la ascutirea mintii.
Proprietati - Datorita proprietatilor antioxidante si detoxifiante, vitamina ProA, vitamina E si clorofila curata corpul, contribuie la reducerea stresului oxidativ si la intarirea sistemului imunitar.
- Continutul ridicat de proteine, fier, ficocianine si alte substante nutritive contribuie la cresterea performantei, protejarea muschilor si accelerarea recuperarii organismului.
- Produs in Franta.
- Raw.
- Vegan.
- Fara GMO (organisme modificate genetic).
- Eco-friendly.
- Punga resigilabila.
Continut - O punga contine 100 g Spirulina 100% naturala sub forma de crunchies produsa in Franta.
- Ingrediente: 100% pulbere de Spirulina naturala.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 1467/348 kcal, grasimi 6,3g, din care acizi grasi saturati 3g, glucide 9,1g(din care zaharuri 1,6g), proteine 60g, fibre 7g, sare 3,3g.
Consum - Mod de folosire: Se poate incorpora cu sau fara blender intr-o bautura (fresh, smoothies, apa, lapte) sau intr-un iaurt (cu miere de exemplu), se poate adauga in bolul de cereale sau pe o salata.
- Mod de administrare: 1 gram in prima saptamana, intre 3 gr/zi (dieta de zi cu zi) si 10 gr/zi (pentru sportivii de performanta).
- Perioada minima de administrare: 10 zile consecutive.
- Combinati-o cu o sursa de vitamina C.
- Aceasta permite asimilarea fierului in organism, spre deosebire de cafea (sau ceai), care de fapt reduce absorbtia fierului.
- Nu incalziti Spirulina (nu o adaugati in ceai sau in prepararea unei prajituri ce presupune coacerea la cuptor la temperaturi inalte).
- Cantitate recomandata pentru o luna de zile.
- Pastrati la temperatura camerei, la loc uscat, ferit de razele soarelui.
.
Descriere - Eco-friendly si pline de nutrienti, crunchies din Spirulina sunt cultivate cu grija si uscate printr-un proces bland, pentru a le pastra fantasticul profil nutritional, precum si mirosul si gustul delicat.
- Crescute sub soarele din Provence, secretul acestor crunchies se bazeaza pe o reteta locala: know-how, pasiune si cele mai bune standarde de calitate din clasa sa.
- Cocktailul de micro-nutrienti (beta-caroten, vitaminele B1/B2/K, magneziu, calciu si fier) contribuie la imbunatatirea puterii de concentrare si la ascutirea mintii.
Proprietati - Datorita proprietatilor antioxidante si detoxifiante, vitamina ProA, vitamina E si clorofila curata corpul, contribuie la reducerea stresului oxidativ si la intarirea sistemului imunitar.
- Continutul ridicat de proteine, fier, ficocianine si alte substante nutritive contribuie la cresterea performantei, protejarea muschilor si accelerarea recuperarii organismului.
- Produs in Franta.
- Raw.
- Vegan.
- Fara GMO (organisme modificate genetic).
- Eco-friendly.
- Punga resigilabila.
Continut - O punga contine 100 g Spirulina 100% naturala sub forma de crunchies produsa in Franta.
- Ingrediente: 100% pulbere de Spirulina naturala.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 1467/348 kcal, grasimi 6,3g, din care acizi grasi saturati 3g, glucide 9,1g(din care zaharuri 1,6g), proteine 60g, fibre 7g, sare 3,3g.
Consum - Mod de folosire: Se poate incorpora cu sau fara blender intr-o bautura (fresh, smoothies, apa, lapte) sau intr-un iaurt (cu miere de exemplu), se poate adauga in bolul de cereale sau pe o salata.
- Mod de administrare: 1 gram in prima saptamana, intre 3 gr/zi (dieta de zi cu zi) si 10 gr/zi (pentru sportivii de performanta).
- Perioada minima de administrare: 10 zile consecutive.
- Combinati-o cu o sursa de vitamina C.
- Aceasta permite asimilarea fierului in organism, spre deosebire de cafea (sau ceai), care de fapt reduce absorbtia fierului.
- Nu incalziti Spirulina (nu o adaugati in ceai sau in prepararea unei prajituri ce presupune coacerea la cuptor la temperaturi inalte).
- Cantitate recomandata pentru o luna de zile.
- Pastrati la temperatura camerei, la loc uscat, ferit de razele soarelui.