Zaharul de MESTEACAN (Xylitolul) este un indulcitor natural care nu afecteaza dantura, se absoarbe mai usor decat zaharul, reduce pofta de mancare, mentine glicemia sanguina si imbunatateste digestia.&nbsp
Mesteacan-ul este o specie de copaci cu scoarta argintie care este renumita in medicina traditionala pentru proprietatile sale benefice.
Proprietati: este benefic in diabetul zaharat, deoarece se absoarbe mai usor decat zaharul si nu contribuie la ridicarea nivelului de ZAHAR din sange ajuta la remineralizarea oaselor reduce riscul de osteoporoza ajuta la scaderea greutatii corporale reduce pofta de mancare intarzie aparitia foamei ajuta digestia este usor alcalin: mentine echilibrul acido-bazic mentine glicemia sanguina are proprietati nutritive: creste productia de colagen are putine calorii NU are efecte secundare..
Este un indulcitor natural, un compus organic ce se gaseste in fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarta unor copaci.
Zaharul de MESTEACAN (Xylitolul) constituie alternativa naturala de zahar.
Zaharul de MESTEACAN a fost descoperit in secolul XIX de catre&nbsp
Hermann Emil Fischer, un chimist german care a primit premiul Nobel in domeniul biochimiei, in anul 1902, pentru descoperarile sale.
Zaharul de MESTEACAN (Xylitolul) este un indulcitor natural care nu afecteaza dantura, se absoarbe mai usor decat zaharul, reduce pofta de mancare, mentine glicemia sanguina si imbunatateste digestia.&nbsp
Mesteacan-ul este o specie de copaci cu scoarta argintie care este renumita in medicina traditionala pentru proprietatile sale benefice