La douazeci de ani de la Revolutie, douazeci de texte ale unor autori provenind din zone culturale diferite - literatura, teatru, coregrafie, jurnalistica etc.
Morar, Maia Morgenstern, Dan Perjovschi, Ion Pop, Ion Sapdaru, Andrei Serban, Cristina Topescu, Matei Visniec. .
Texte semnate de Georg Aescht, Radu Aldulescu, Liviu Antonesei, Ion Barbu, Matei Bejenaru, Jan Willem Bos, Gigi Caciuleanu, Magda Cirneci, Laure Hinckel, Toni Grecu, Norman Manea, Solomon Marcus, Ioan T.
Iar pentru cei care nu au trait acele momente, e o buna ocazie sa afle „cum a fost“. 89 merita sa fie parcursa chiar si numai pentru a ne simti din nou cu douazeci de ani mai tineri si entuziasti, sau pur si simplu naivi, patetici si emotionati, asa cum ne-am manifestat atunci.
Revolutiei nr.
De la relatarea amanuntita a celebrului miting care a marcat inceputul sfarsitului dictaturii pana la analiza in oglinda a asteptarilor de atunci si a situatiei de acum, povestirile parcurg toata gama de atitudini si trairi prin care am trecut cu totii atunci. Str. - ilustreaza o istorie subiectiva a momentului decembrie 1989.
La douazeci de ani de la Revolutie, douazeci de texte ale unor autori provenind din zone culturale diferite - literatura, teatru, coregrafie, jurnalistica etc