Sunca presata extra este un preparat din pulpa de porc fara os.
Pulpa de porc se detaseaza de la semicarcasa, dupa care se fasoneaza, indepartandu-se surplusul de grasime de pe partea interioara.
Pulpa astfel pregatita se injecteaza cu saramura la masina de injectat cu ace multiple.
Carnea se cantareste inainte si dupa injectare, in vederea verificarii procentului de saramura retinut in carne.
Pulpa injectata se transporta cu ajutorul carucioarelor la instalatia de masat.
Dupa masare, urmeaza maturarea, malaxarea si asezarea in forme a carnii.
Suncile se fierb si apoi se racesc.
Este un produs foarte gustos, ideal pentru micul dejun si pentru mesele festive..
Sunca presata extra este un preparat din pulpa de porc fara os.
Pulpa de porc se detaseaza de la semicarcasa, dupa care se fasoneaza, indepartandu-se surplusul de grasime de pe partea interioara.
Pulpa astfel pregatita se injecteaza cu saramura la masina de injectat cu ace multiple.
Carnea se cantareste inainte si dupa injectare, in vederea verificarii procentului de saramura retinut in carne.
Pulpa injectata se transporta cu ajutorul carucioarelor la instalatia de masat.
Dupa masare, urmeaza maturarea, malaxarea si asezarea in forme a carnii.
Suncile se fierb si apoi se racesc.
Este un produs foarte gustos, ideal pentru micul dejun si pentru mesele festive.