Noodle din Konjac sunt o sursă de fibre cu conținut scăzut de calorii.
După deschiderea pastele rezista în apă curată timp de până la 2 zile Expira: vezi ambalaj.
Tara producatorului: Marea Britanie.
A nu se congela.
Potrivit pentru vegani și vegetarieni.
Valoare Nutritionala 100 g.
Valoare energetică 35 kJ / 9 kcalGrăsimi: 0 g;din care acizi saturați: 0 g
Glucide: 0 g;inclusiv zaharuri: 0 g
Fibre: 4 g
Proteine: 0,2 g
Sare: 0 gMetoda de preparare: Se filtrează pe o sită, se clătește cu apă rece, se adaugă mâncarea preferată.
Nu contine gluten.
Conditii de depozitare:A se pastra la loc uscat si racoros.
Pasta nu are nici o aroma speciala, dar absoarbe usor aroma de condimente adaugate si ingrediente.
Este un produs tradițional asiatic cunoscut timp de secole în bucătăria locală.
Este produsă din rădăcina unei plante cunoscute sub numele de Konjac (cultivată în China și Japonia).
Nu conține gluten, grăsimi, zahăr și sare.
Noodle din Konjac sunt o sursă de fibre cu conținut scăzut de calorii