Taglatellele din faina alba de Spelta ecologice contin spelta, o cereala nutritiva cu o textura catifelata si gust delicat de nuci.
Pofta buna! Tara de origine: Ungaria..
Sugestie de preparare: Se fierb "al dente" si se pot savura alaturi de sosuri Biona.
La final strecurati si amestecati cu legume, sosuri, si alte topinguri preferate.
Se lasa la fiert timp de 4-5 minute si se amesteca din cand in cand.
Mod de preparare: Se fierb in apa sarata dupa gust (1l la 100g de paste).
Produs ecologic, vegan, vegetarian, fara lactoza.
Vezi ingredientele marcate cu litere ingrosate.
Alergeni: contine gluten.
Ingrediente: faina alba de spelta*, apa, pudra de spanac*(3%) * = ingrediente certificate ecologic.
Gramaj: 250g.
Desi contine gluten Spelta poate fi mai bine tolerata de catre persoanele alergice la grau.
Spelta este una din cele mai vechi cereale cultivate si are un continut mai mare de fibre, proteine si vitamine fata de graul obisnuit.
Taglatellele din faina alba de Spelta ecologice contin spelta, o cereala nutritiva cu o textura catifelata si gust delicat de nuci