Paste ecologice fără gluten.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g Valoare energetică 1481 kJ / 350 kcal Grăsimi, din care: 2,8 g - acizi grași saturați 0,7 g Carbohidrați, din care: 72 g - zaharuri 0,8 g Fibre 3,2 g Proteine 7,5 g Sare 0 g Magneziu 173 mg (46% VNR**).
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conţinut: 340g Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Se scurg pastele „al dente”, se condimentează cu sare, piper și ulei, și se servește cu câteva frunze de busuioc.
Fierbeți tagliatellele în apă sărată.
Amestecați toate ingredientele și asezonați cu ulei de măsline, sare și piper.
Tăiați ardeiul în fâșii.
Tăiați lămâia cu coajă în triunghiuri de 1 centimetru.
Scurgeți și răciți mazărea in apă rece.
Mod de preparare: Fierbeți fasolea verde în apă sărată timp de 10 minute.
REȚETĂ: TAGLIATELLA PRIMAVERA Număr de porții: 4 persoane Timp de preparare: 15 minute Dificultate: ușor Ingrediente necesare: Tagliatelle din făină de orez integral 300 g, o lămâie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de măsline extravirgin, sare, piper. 3.
Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat. timp în care se amestecă regulat. 2.
Se adaugă 100 g de paste Felicia, se fierbe 8-10 min.
Mod de preparare: 1.
Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare.
Agricultură non-UE. *=din culturi certificate ecologic.
Ingrediente: 100% făină de orez integral*.
Timp de fierbere 8-10 minute.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Paste ecologice fără gluten