Tagliatelle BIO DIN faina DE orez INTEGRAL, 250g FELICIA Paste ecologice fara gluten.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia.
Continut: 340g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Se scurg pastele al dente , se condimenteaza cu sare, piper si ulei, si se serveste cu cateva frunze de busuioc.
Fierbeti tagliatellele in apa sarata.
Amestecati toate ingredientele si asezonati cu ulei de masline, sare si piper.
Taiati ardeiul in fasii.
Taiati lamaia cu coaja in triunghiuri de 1 centimetru.
Scurgeti si raciti mazarea in apa rece.
Mod de preparare: Fierbeti fasolea verde in apa sarata timp de 10 minute.
RETETA: TAGLIATELLA PRIMAVER E Numar de portii: 4 persoane Timp de preparare: 15 minute Dificultate: usor Ingrediente necesare: Tagliatelle din faina de orez integral 300 g, o lamaie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de masline extravirgin, sare, piper. 3.
Se scurge bine si se serveste imediat cu sosul preferat. timp in care se amesteca regulat. 2.
Se adauga 100 g de paste Felicia, se fierbe 8-10 min.
Mod de preparare: 1.
Aduceti 1 litru de apa la fierbere si adaugati 7 g de sare.
Agricultura non-UE. din culturi certificate ecologic.
Ingrediente: 100% faina de orez integral .
Timp de fierbere 8-10 minute.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Tagliatelle BIO DIN faina DE orez INTEGRAL, 250g FELICIA Paste ecologice fara gluten