Beneficiile consumului de Tarhon Poate stimula pofta de mancare Un dezechilibru al hormonilor grelina si leptina poate provoca o scadere a poftei de mancare.
Citeste intreaga stire: Tarhon - cum se consuma si ce beneficii are planta aromatica.
Alte studii efectuate pe animale au constatat, de asemenea, ca planta Tarhon este benefica in tratamentul durerii si au propus ca acestea sa poata fi utilizat ca o alternativa la gestionarea traditionala a durerii.
Un studiu efectuat pe o perioada de 12 saptamani a analizat eficacitatea unui supliment alimentar care contine un extract de tarhon, iar efectul sau a fost benefic asupra durerii si rigiditatii la persoanele care sufera de osteoartrita.
Poate ajuta la ameliorarea durerii asociate cu afectiuni precum osteoartrita In medicina populara traditionala, tarhonul a fost folosit pentru a trata durerea pentru o lunga perioada de timp.
Aceste descoperiri sugereaza ca extractul de Tarhon poate contribui la cresterea senzatiei de foame.
Rezultatele au aratat o scadere a secretiei de insulina si leptina si o crestere a greutatii corporale.
Un studiu efectuat la animale a examinat rolul extractului de Tarhon in stimularea poftei de mancare.
Dimpotriva, cresterea nivelului de leptina provoaca o senzatie de satietate.
Cand nivelul de grelina creste, induce foamea.
Grelina este considerata un hormon al foamei, in timp ce leptina este denumita hormon al satietatii.
Beneficiile consumului de Tarhon Poate stimula pofta de mancare Un dezechilibru al hormonilor grelina si leptina poate provoca o scadere a poftei de mancare