Compania mexicana producatoare de tequila, JOSE Cuervo, detine la ora actuala cea mai intinsa cultura de agave la nivel mondial.
Caracterisitici organoleptice: Miros: Caramel, agave si note de plante aromatice Gust: Un gust autentic, bine echilibrat, predomina notele de agave si caramel Culoare: Incolor.
Bautura este imbuteliata imedat pentru a-si pastra aroma placuta, perfect echilibrata.
Spre deosebire de alte sortimente din colectie, JOSE CUERVO White nu este maturat si contine agave pana la 51%, restul lichidului fiind reprezentat de alcool obtinut din trestie de zahar.
In fiecare zi, cuptorul din La Rojena primeste pana la 300 de tone de agave pentru a produce celebra tequila.
Dupa recoltare, fructele de agave sunt trimise la faimoasa distilerie La Rojena, care dateaza inca din 1812.
Agavele sunt cultivate pe un sol vulcanic, roditor, fiind lasate sa creasca timp de sapte ani pana ating maturitatea maxima.
Compania mexicana producatoare de tequila, JOSE Cuervo, detine la ora actuala cea mai intinsa cultura de agave la nivel mondial