Aflata pe partea stanga a raului Piave, in provincia Treviso, in inima regiunii Veneto, intre Venetia si Dolomites, vinaria este asezata pe pamanturile care au apartinut in trecut familiilor aristrocate antice.
Este echilibrat si aromat. 
Culoare: Galben pai stralucitorMiros: Buchet aromatic ce aminteste de flori de salcam completat cu note de mar, lamaie si grapefruitGust: O structura buna cu note dominate de fructe, echilibrat si corpolent cu o intensitate bunaTemperatura de servire: 6 - 8 ° CAsocieri gastronomice: Se poate servi ca aperitiv, alaturi de legume, mancaruri prajite, branza si paste, preparate pe baza de peste.
Terre di Rai Prosecco Millesimato DOC Extra Dry are o structura buna, un gust moale.
Se odihneste 30 de zile inainte de vanzare.
Procesul pentru obtinerea acestui spumant este charmat lung.
Terre di Rai Prosecco Millesimato DOC Extra Dry este un vin spumant realizat din struguri glera care sunt recoltati la jumatatea lunii septembrie.
Aceasta pasiune a fost transmisa de la o generatie la alta si este exact aceiasi care, chiar si acum, marcheaza munca in podgoriile acestei vechi familii cu radacini de fermieri.
Ea a intreprins prompt traseul care a dus-o in cele din urma la realizarea unui vis.
Proprietarul Terre di Rai este Sandra de Giusti, impreuna cu cei 3 fii ai sai.
Aflata pe partea stanga a raului Piave, in provincia Treviso, in inima regiunii Veneto, intre Venetia si Dolomites, vinaria este asezata pe pamanturile care au apartinut in trecut familiilor aristrocate antice