Impreuna cu cei trei fii ai sai, Sandra De Giusti impartaseste pasiunea pentru cultivarea vitei de vie si producerea de vinuri grozave, pasiune transmisa din generatie in generatie.
Este echilibrat si usor.
Culoare: Galben pai deschisMiros: Aromele parfumate ale florilor salbatice predomina nasul urmate de notele fructate ale merelor, perelor si piersicilorGust: Echilibrat cu note intense de fructeTemperatura de servire: 6 - 8 ° CAsocieri gastronomice: Se poate servi ca aperitiv, alaturi de legume, mancaruri prajite, branza si paste, preparate pe baza de peste.
Terre di Rai Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG Extra Dry are arome persistente florale completate cu note de fructe.
Se odihneste 45 de zile inainte de vanzare.
Procesul pentru obtinerea acestui spumant este charmat lung.
Terre di Rai Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG Extra Dry este un vin spumant realizat din struguri glera care sunt recoltati la jumatatea lunii septembrie.
Acum, susutinuta de cei trei baieti, Sandra detine aceste mosii nelimitate si cultiva soiuri autohtone care se dezvolta armonios.
Vinaria se afla situata pe partea stanga a raului Piave, in provincia Treviso, unde pamanturile au apartinut in trecut familiilor aristocrate antice din acea zona si care au devenit fructuoase prin bratele fermierilor sai.
Impreuna cu cei trei fii ai sai, Sandra De Giusti impartaseste pasiunea pentru cultivarea vitei de vie si producerea de vinuri grozave, pasiune transmisa din generatie in generatie