Aflata pe partea stanga a raului Piave, in provincia Treviso, in inima regiunii Veneto, intre Venetia si Dolomites, vinaria este asezata pe pamanturile care au apartinut in trecut familiilor aristrocate antice.
Bine echilibrat si corpolentTemperatura de servire: 6 - 8 ° CAsocieri gastronomice: Perfect ca aperitiv, dar se potriveste de minune si cu deserturi..
Terre di Rai Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG Brut are o structura buna, un gust moale si arome florale intense persistente. 
Culoare: Galben pai deschisMiros: Buchet aromatic intens cu note de flori de salcam si accente de mar, lamaie si grapefruitGust: Structura buna cu note fructate.
Se odihneste 45 de zile inainte de vanzare.
Procesul pentru obtinerea acestui spumant este charmat lung.
Terre di Rai Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG Brut este un vin spumant realizat din struguri glera care sunt recoltati la jumatatea lunii septembrie.
Aceasta pasiune a fost transmisa de la o generatie la alta si este exact aceiasi care, chiar si acum, marcheaza munca in podgoriile acestei vechi familii cu radacini de fermieri.
Ea a intreprins prompt traseul care a dus-o in cele din urma la realizarea unui vis.
Proprietarul Terre di Rai este Sandra de Giusti, impreuna cu cei 3 fii ai sai.
Aflata pe partea stanga a raului Piave, in provincia Treviso, in inima regiunii Veneto, intre Venetia si Dolomites, vinaria este asezata pe pamanturile care au apartinut in trecut familiilor aristrocate antice