Tocatorul dreptunghiular din bambus cu un design deosebit este util in orice bucatarie, transformand gatitul intr-o placere.
Puteti folosi si ulei de cocos.
Suprafata trebuie sa fie curatata cu ulei mineral o data pe luna, pentru a preveni craparea sau desprinderea de aschii din cauza uscarii in timp a materialului.
Nu lasati tocatorul umed pentru o perioada lunga de timp.
ATENt IE: nu scufundati produsul in apa! Nu se curata in masina de spalat vase! Este recomandat ca dupa fiecare spalare sa stergeti cu grija tocatorul, cu un prosop de bucatarie pentru a-l usca.
Tocatorul din bambus se curata cu apa calda si detergent de vase dupa fiecare utilizare.
Bambusul este considerat un material prietenos cu mediul inconjurator in realizarea tocatoarelor, deoarece nu implica taierea de copaci.
Tocatoarele din bambus sunt o alternativa ecologica la cele din plastic sau lemn obisnuit, bambusul avand o perioada de regenerare foarte scurta.
Tocatorul dreptunghiular din bambus cu un design deosebit este util in orice bucatarie, transformand gatitul intr-o placere