Vinurile Torrevento sunt obtinute din vita de vie apuliana nativa.
Pentru a-si dezvalui buchetul aromatic, acest cupaj trebuie savurat la o temperatura recomandata de 18 - 20 °C. 
Culoare: Rosu rubin intensMiros: Note intense amintind de nuante de vanilie, imbracate in nuante usor condimentateGust: Amplu cu un corp plin si nuante usor picanteTemperatura de servire: 18 - 20 °CAsocieri gastronomice: Preparate din carne rosie, preparate din carne de vanat, branzeturi maturate, mezeluri, fripturi.
Torrevento Kebir Nero incanta cu note proaspete invelite in accente de vanilie dobandite prin maturare.
Vinul obtinut isi contureaza caracterul in baricuri pentru o perioada de 12 luni.
Strugurii sunt presati atent urmand apoi a fi supusi procesului de vinificare.
Aici fuziunea perfecta a traditiei, activiatile de implicare a oamenilor si natura transforma strugurii in cel mai bun vin.
Kebir se naste din mariajul soiului de struguri Nero di Troia cu soiul Cabernet Sauvignon recoltati din zona deluroasa din nordul Bariului.
Vinurile Torrevento sunt obtinute din vita de vie apuliana nativa