Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina - Doina Popescu, Daniela Ulieriu

Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina - Doina Popescu, Daniela Ulieriu

Detalii Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca.

grupdzc.ro
Vânzător
grupdzc.ro
Pret
49.5 Lei
Categorie (vânzător)
Gastronomie
Marca
Paralela 45

Produs actualizat în urmă cu 3 ore
Descriere YEO:

Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca. - Disponibil la grupdzc.ro

Pe YEO găsești Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca. de la Paralela 45, în categoria Gastronomie.

Indiferent de nevoile tale, Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina - Doina Popescu, Daniela Ulieriu din categoria Gastronomie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 49.5 Lei

Caracteristicile produsului Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca.

  • Brand: Paralela 45
  • Categoria: Gastronomie
  • Magazin: grupdzc.ro
  • Ultima actualizare: 23-11-2024 01:34:39

Comandă Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca. Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca. de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Rafinati pofticiosi gurmanzi mancai cunoscatori in ale gastronomiei din toata Romania uniti-va Pornim la drum Nu doar va promitem paradisul gastronomic ci va si ducem acolo Unde La intalnirea cu gastronomia romaneasca de mare rafinament. Am sapat prin biblioteci si arhive am cautat prin sertare si vieti am vorbit cu doamne din celalalt secol am citit din scoarta in scoarta paisprezece carti de bucate capodopere ale genului Vi le prezentam Sunt unele dintre cele mai importante carti vechi de bucate romanesti bestselleruri ale unor secole de fuziuni si inventii culinare precum cele scrise de stolnicul Cantacuzino Kogalniceanu si Negruzzi enigmatica doamna M. S. Ecaterina Steriady Ecaterina Comsa Sanda Marin Strasman si Radu dar si carti practic necunoscute perle regasite cum ar fi cele scrise de Maria Maurer A. Petrini sau Gabrielle Tazlauanu. Asadar supunem atentiei dumneavoastra manuscrisul unei carti care inglobeaza rezultatul a trei ani de munca in scopul restaurarii bucatariei romanesti de mare rafinament de la primele retete consemnate in tarile dunarene care faceau deliciul banchetelor domnesti si boieresti pana la cele ale ultimilor supravietuitori ai haute-cuisine-ului din timpul regimului comunist. Cartea noastra e si o incercare de a raspunde la intrebarea unde ar fi ajuns bucataria romaneasca daca nu ar fi fost anii de comunism cu mancaruri de cantina muncitoreasca Lasam raspunsul la latitudinea cititorului.

Trei secole de bucatarie-gastronomie romaneasca. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina - Doina Popescu, Daniela Ulieriu - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Paralela 45