Trei secole de gastronomie romaneasca - Daniela Ulieriu, Doina Popescu

Trei secole de gastronomie romaneasca - Daniela Ulieriu, Doina Popescu

Detalii Trei secole de gastronomie romaneasca

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
52.25 Lei 55 Lei
Categorie (vânzător)
Gastronomie
Marca
Daniela Ulieriu

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Trei secole de gastronomie romaneasca - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești Trei secole de gastronomie romaneasca de la Daniela Ulieriu, în categoria Gastronomie.

Indiferent de nevoile tale, Trei secole de gastronomie romaneasca - Daniela Ulieriu, Doina Popescu din categoria Gastronomie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 52.25 Lei

Caracteristicile produsului Trei secole de gastronomie romaneasca

  • Brand: Daniela Ulieriu
  • Categoria: Gastronomie
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 17-12-2024 01:52:33

Comandă Trei secole de gastronomie romaneasca Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Trei secole de gastronomie romaneasca de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Trei secole de gastronomie. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina Rafinati, pofticiosi, gurmanzi, mancai, cunoscatori in ale gastronomiei din toata Romania, uniti-va! Pornim la drum! Nu doar va promitem paradisul gastronomic, ci va si ducem acolo! Unde? La intalnirea cu gastronomia romaneasca de mare rafinament. Am sapat prin biblioteci si arhive, am cautat prin sertare si vieti, am vorbit cu doamne din celalalt secol, am citit din scoarta in scoarta paisprezece carti de bucate, capodopere ale genului! Vi le prezentam! Sunt unele dintre cele mai importante carti vechi de bucate romanesti, bestselleruri ale unor secole de fuziuni si inventii culinare, precum cele scrise de stolnicul Cantacuzino, Kogalniceanu si Negruzzi, enigmatica doamna M.S., Ecaterina Steriady, Ecaterina Comsa, Sanda Marin, Strasman si Radu, dar si carti practic necunoscute, perle regasite, cum ar fi cele scrise de Maria Maurer, A. Petrini sau Gabrielle Tazlauanu. Asadar, supunem atentiei dumneavoastra manuscrisul unei carti care inglobeaza rezultatul a trei ani de munca in scopul restaurarii bucatariei romanesti de mare rafinament, de la primele retete consemnate in tarile dunarene, care faceau deliciul banchetelor domnesti si boieresti, pana la cele ale ultimilor supravietuitori ai haute-cuisine-ului din timpul regimului comunist. Cartea noastra e si o incercare de a raspunde la intrebarea: unde ar fi ajuns bucataria romaneasca daca nu ar fi fost anii de comunism cu mancaruri de cantina muncitoreasca? Lasam raspunsul la latitudinea cititorului.

Trei secole de gastronomie romaneasca - Daniela Ulieriu, Doina Popescu - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Daniela Ulieriu