Rafinați pofticioși gurmanzi mâncăi cunoscători în ale gastronomiei din toată România uniți-vă! Pornim la drum! Nu doar vă promitem paradisul gastronomic ci vă și ducem acolo! Unde? La întâlnirea cu gastronomia românească de mare rafinament.
Cartea noastră e și o încercare de a răspunde la întrebarea: unde ar fi ajuns bucătăria românească dacă nu ar fi fost anii de comunism cu mâncăruri de cantină muncitorească? Lăsăm răspunsul la latitudinea cititorului..
Așadar supunem atenţiei dumneavoastră manuscrisul unei cărţi care înglobează rezultatul a TREI ani de muncă în scopul restaurării bucătăriei românești de mare rafinament de la primele reţete consemnate în ţările dunărene care făceau deliciul banchetelor domnești și boierești până la cele ale ultimilor supravieţuitori ai haute-cuisine-ului din timpul regimului comunist.
Petrini sau Gabrielle Tăzlăuanu.
Ecaterina Steriady Ecaterina Comșa Sanda Marin Strasman și Radu dar și cărți practic necunoscute perle regăsite cum ar fi cele scrise de Maria Maurer A.
Am săpat prin biblioteci și arhive am căutat prin sertare și vieţi am vorbit cu doamne din celălalt secol am citit din scoarţă în scoarţă paisprezece cărţi de bucate capodopere ale genului! Vi le prezentăm! Sunt unele dintre cele mai importante cărți vechi de bucate românești bestselleruri ale unor SECOLE de fuziuni și invenții culinare precum cele scrise de stolnicul Cantacuzino Kogălniceanu și Negruzzi enigmatica doamna M.
S.
Rafinați pofticioși gurmanzi mâncăi cunoscători în ale gastronomiei din toată România uniți-vă! Pornim la drum! Nu doar vă promitem paradisul gastronomic ci vă și ducem acolo! Unde? La întâlnirea cu gastronomia românească de mare rafinament