Alegeti cantitatea dorita, selectand nr de bucati (kg)Pentru cantitati mari (vrac - bax, cutie) sunati la nr 0350 800 001 sau intrati pe www.vrac-online.roProdus certificat BIO.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Este folosit la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie, cat si in cosmetica.
In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice.
Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum.
Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Produsul este obtinut prin presare la rece si dezodorizat.
Alegeti cantitatea dorita, selectand nr de bucati (kg)Pentru cantitati mari (vrac - bax, cutie) sunati la nr 0350 800 001 sau intrati pe www.vrac-online.roProdus certificat BIO