Produs certificat BIO.
Produsul este obtinut prin presare la rece si dezodorizat.
Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale..
Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti.
Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.
Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului.
Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi.
Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Este folosit la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie, cat si in cosmetica.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice.
Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos.
Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum.
Produs certificat BIO.
Produsul este obtinut prin presare la rece si dezodorizat