Usturoiul previne bolile de inima, reduce nivelul de colesterol din sange si scade tensiunea arteriala, dar consumat in stare naturala, asa cum ni-l ofera pamantul.
Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale..
Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.
Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti.
Echipa Driedfruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului.
Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.
Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Compusii de sulf din usturoi, par a avea proprietati de micsorare a colesterolului.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
In plus, usturoiul verde contine fitohormoni, substante asemanatoare hormonilor, care ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Este o adevarata farmacie, continand cantitati insemnate de vitamine, A, B1, B2 si C, dar si minerale, precum fosfor, sulf, potasiu, iod, siliciu si calciu.
Pentru a fi de folos in acest caz, se recomanda ca usturoiul sa se consume tocat sau zdrobit.
Datorita alicinei, substanta binecunoscuta, prezenta de altfel si in ceapa, care are calitatea de a dilata peretii vaselor de sange, usturoiul previne accidentele vasculare cerebrale si reduce tensiunea din artere.
Usturoiul, taiat bucatele, luat zilnic, cu apa, precum pastilele, sau pisat, in amestec cu miere de albine, reduce nivelul colesterolului rau si fluidizeaza sangele.
Colesterolul marit poate duce la aparitia unui atac cerebral ori a aterosclerozei, prin depunerea pe vasele de sange si prin ingreunarea circulatiei sangelui.
Usturoiul previne bolile de inima, reduce nivelul de colesterol din sange si scade tensiunea arteriala, dar consumat in stare naturala, asa cum ni-l ofera pamantul