Organoleptic:Arome complexe de flori de salcam, cu usoare nuante de lemn de stejar, ce completeaza gustul amplu, elegant, potentat de componenta baricata a vinului.
In final, s-a realizat integrarea celor 2 componente: una fresh si una baricata..
Ulterior jumatate din cantitate a fost introdusa in barrique-uri de stejar, unde a stat la maturat 6 luni.
Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore.
Vinificatie:Dupa decantarea gravitationala timp de 24 ore, mustul a fost fermentat in vase de inox la 12° C timp de 21 zile.
Sub semnul lor, dependent de echilibrul dintre ele, sta VINUL.
Premii:Medalie de Argint – International Wine Contest Bucharest 2017Vie - Struguri:Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l., apoi desciorchinati fara zdrobire.
Tusele finale sunt asemeni unor unduiri untoase care imbraca intr-un mod placut bolta palatina.
Servire:Bine racit (8-10*C), alaturi de carne de porc, vita si mancaruri picante.
Colectie:Colectia Nativ este inspirata din simbolistica locului nascuta din Cultura Cucuteni, civilizatie misterioasa care a creat numeroase repere vizuale inconfundabile pentru Recolta, Dealuri si Muntii, Protectia Naturii si Apa Vietii.
Aciditatea este una nu prea ridicata, medie, dovada ca strugurii au fost recoltati la maturitatea deplina.
Organoleptic:Arome complexe de flori de salcam, cu usoare nuante de lemn de stejar, ce completeaza gustul amplu, elegant, potentat de componenta baricata a vinului