Timbrus Chardonnay Barrel Baric – fermentat si maturat in butoi de stejar:Chardonnay Barrel ne incanta:Vizual: culoare galben-pai, stralucitoare
Olfactiv: aroma de citrice si migdale
Gustativ: plin, generos, echilibrat
Recomandari culinare si servire:Se recomanda a fi servit la o temperatura de 8 - 12° Celsius.
Se asociaza cu preparate din peste, carne alba (pui, curcan) si platouri cu cascaval si alte branzeturi..
Timbrus Chardonnay Barrel Baric – fermentat si maturat in butoi de stejar:Chardonnay Barrel ne incanta:Vizual: culoare galben-pai, stralucitoare
Olfactiv: aroma de citrice si migdale
Gustativ: plin, generos, echilibrat
Recomandari culinare si servire:Se recomanda a fi servit la o temperatura de 8 - 12° Celsius.
Se asociaza cu preparate din peste, carne alba (pui, curcan) si platouri cu cascaval si alte branzeturi.