Tamaioasa Romaneasca este vinul Dulce si aromat care iti ofera o incredibila complexitate aromatica in fiecare picatura.
Temperatura de servire: 10-11 grade Celsius
Maturare si invechire: Invechire la sticla minim 6 luni
Treapta de calitate: DOC CMD Husi
Asocieri culinare: Aperitive si feluri principale cu note dulci si condimentate pe baza de foie-gras, vita sau porc, dar si in compania deserturilor cu ciocolata si caramel..
Pune-l in valoare si bucura-te de o experienta inedita cand combini aromele de trandafir, menta, ananas si pepene galben cu foie-gras, coaste de porc caramelizate sau cand te relaxezi in compania unui tort de ciocolata sau de caramel din belsug.
Este vinul care are capacitatea de a se reinventa gustativ in functie de asocierile culinare pe care le faci.
Tamaioasa Romaneasca este vinul Dulce si aromat care iti ofera o incredibila complexitate aromatica in fiecare picatura