Note degustareUn vin rosu sec cu arome de magiun de pruna, specifice soiului, intr-o combinatie eleganta cu un varf de lingurita de cacao pe alocuri, bacon mai taziu si pasta de tomate in final.
Aciditatea naturala de care beneficiaza strugurii, impreuna cu taninurile marunte, carnoase, contribuie la o astringenta frumoasa, activa dar fina, pe un corp mediu, tineresc, mai aproape de tipicitatea soiului decat versiunile greoaie, extractive si inchise la culoare.
Recomandari GastronomiceSteak de vita, preparate traditionale romanesti din carne de miel si porc, legume la gratar, branzeturi mature si deserturi cu ciocolata neagra.
DOC Panciu, regiunea viticola Dealurile Moldovei;maturat in barrique de stejar: 12 luni
TEMPERATURA DE SERVIRE: 15-17 °C..
Note degustareUn vin rosu sec cu arome de magiun de pruna, specifice soiului, intr-o combinatie eleganta cu un varf de lingurita de cacao pe alocuri, bacon mai taziu si pasta de tomate in final