Nuhar s-a născut în podgoriile din Tenuta Ripatalà situate la aproximativ 600 de metri deasupra nivelului mării în provincia Palermo .
Tenuta Rapitala Nuhar Sicilia se îmbină perfect cu mâncăruri pe bază de vânat carne prăjită și trufe..
Finishul este are o lungă persistență în care sunt simțite aromele clasice ale strugurilor.
Gustul este plin cald și este de asemenea bine echilibrat cu structura.
Mirosul este persistent de fructe arătând finețe și eleganță.
Acesta are o culoare roșu rubin.
Caracteristicile vinului Tenuta Rapitala Nuhar Sicilia sunt interesante. În cele din urmă are loc asamblarea îmbutelierea și îmbătrânirea în sticle.
Vinurile Tenuta Rapitala Nuhar Sicilia sunt maturate în butoaie de stejar-Pinot Noir- și în rezervoare de oțel Nero d\'Avola timp de aproximativ 9 luni.
Vinificarea are loc separat în recipiente mici de oțel unde are loc și o macerare lungă.
Tenuta Rapitala Nuhar Sicilia este compus în principal din struguri Nero d\'Avola și Pinot Noir recoltați la sfârșitul lunii septembrie și respectiv la sfârșitul lunii octombrie.
Nuhar s-a născut în podgoriile din Tenuta Ripatalà situate la aproximativ 600 de metri deasupra nivelului mării în provincia Palermo