Proprietățile si beneficiile suplimentului alimentar: Substanță de pornire pentru biosinteza DOPA, dopamina, catecolaminele, melanina, tiroxina și tiramina Cu 500 mg L-tirozină Este necesara pentru construcția multor proteine Servește ca materie primă pentru formarea hormonilor tiroidieni L-triiodotironină (T3) și L-tiroxină (T4) În 1846, Justus von Liebig a caracterizat pentru prima dată L-tirozina ca o componentă proteică a brânzei.
Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala..
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Nu utilizati daca sigiliul este rupt.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Compozitie Capsula DZR* L-Tyrosin 500 mg - ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. Prospect L-Tirozina: Mod de administrare: Consumați 1 capsulă zilnic cu multă apă sau suc. • Creste starea de spirit. • Cresterea numarului de celule rosii si albe din sange. • Joaca un rol important si in functia glandelor suprarenale, hipofiza si glandei tiroide. • Produce norepinefrina care este un supresor al apetitului. • Ajuta la stari de depresie si anxietate. Beneficii L-TYROSINE: • Stimuleaza eliberarea hormonului de crestere care determina cresterea musculara si reduce grasimea corporala.
Subunitățile de tirozină sau tirozină pot servi ca materie primă (precursor) pentru formarea hormonilor tiroidieni L-triiodotironină (T3) și L-tiroxină (T4) în coloidul glandei tiroide.
Este necesar pentru construcția multor proteine în timpul traducerii (sinteza proteinelor din celulele organismelor vii).
L-Tirosina este un material de pornire pentru biosinteza DOPA, dopamina, catecolaminele, melanina, tiroxina și tiramina.
Proprietățile si beneficiile suplimentului alimentar: Substanță de pornire pentru biosinteza DOPA, dopamina, catecolaminele, melanina, tiroxina și tiramina Cu 500 mg L-tirozină Este necesara pentru construcția multor proteine Servește ca materie primă pentru formarea hormonilor tiroidieni L-triiodotironină (T3) și L-tiroxină (T4) În 1846, Justus von Liebig a caracterizat pentru prima dată L-tirozina ca o componentă proteică a brânzei