Indicatii:Vitreoxigen este un supliment alimentar pe bază de MINERALE, AMINOACIZI ŞI VITAMINE, CU EXTRACTE VEGETALE.
Vitreoxigen este un preparat pe baza de substanţe naturale util pentru acţiunea adaptogenă a extractelor vegetale, pentru îmbunătăţirea metabolismului celular, pentru menţinerea compoziţiei fiziologice a ţesuturilor şi creşterea mecanismelor de apărare ale diferitelor structuri, inclusiv ale corpului vitros al ochiului.
Ingredientele din Vitreoxigen intervin în multe procese metabolice ale ţesuturilor de la nivel vitreal şi pot contribui la optimizarea aportului energetic şi la reintegrarea cantităţii de aminoacizi, săruri minerale şi vitamine, atunci când nevoile organismului sunt crescute sau când aportul alimentar este insuficient.
AminoaciziiLizina, Arginina, şi Carnitina au o acţiune directă în producerea de energie în celule; în special, carnitina facilitează producţia prin transportul acizilor graşi în ţesuturi când nevoile sunt crescute.
Aminoacizii sunt fundamentali şi pentru o corectă producţie a colagenului prezent în corpul vitros.
MineraleleMagneziul activează o mare varietate de enzime şi contribuie la stabilizarea moleculelor, menţinând în bune condiţii ţesuturile conjunctivale din care este compus şi corpul vitros.
Potasiul este un mineral esenţial, indispensabil pentru menţinerea conţinutului de lichide la nivelul celulelor, acţionând asupra balanţei hidrosaline.
Extracte vegetaleAnanasul prin prezenţa bromelinei participă la protecţia fibrelor de colagen împotriva efectelor dăunătoare ale unor enzime (colagenaza şi metaloproteinaza), activitatea sa fiind intensificată de substanţele conţinute în extractul de Guarana.
Ginseng-ul contribuie la creşterea rezistenţei ţesuturilor împotriva agresiunii agenţilor dăunători externi şi intervine asupra mecanismelor de reglare care au tendinţa de a restabili echilibrul fiziologic perturbat.
VitamineVitaminele din grupul B sunt importante pentru toate reacţiile metabolice specifice, inclusiv cele legate de producerea de energie.
Vitreoxigen poate fi util atunci când organismul necesită suplimentarea acestor ingrediente sau când aportul alimentar este insuficient; la nivelul vitrosului poate fi util în restabilirea echilibrului fiziologic perturbatCompoziţieUn comprimat efervescent conţine:Acidifiant: acid citric
Carbonat de potasiu
Bicarbonat de sodiu
Carbonat de magneziu
L-lizină clorhidrat
Magneziu disodic
L-arginină clorhidrat
Ginseng
Arome
Edulcoranţi: ciclamat de sodiu şi zaharină sodică
L-carnitină tartrat
Ananans tulpină
Guarana
Nicotinamidă
Calciu-D- pantotenat
Agenţi de acoperire: malodextrină, gumă Arabică şi sucroză
Ciancobalamină (B12) cu maltodextrină
Riboflavină-5 fosfat sare disodică (B2)
Piridoxină clorhidrat (B6)
Tiamină clorhidrat (B1).
Instrucţiuni de utilizare:Un comprimat, dizolvat într-un pahar cu apă (200ml) în timpul zilei, evitându-se orele serii.
AvertizăriProdusul nu conţine Gluten.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Produsul nu conţine ingrediente cu potenţial alergenic..
Indicatii:Vitreoxigen este un supliment alimentar pe bază de MINERALE, AMINOACIZI ŞI VITAMINE, CU EXTRACTE VEGETALE.
Vitreoxigen este un preparat pe baza de substanţe naturale util pentru acţiunea adaptogenă a extractelor vegetale, pentru îmbunătăţirea metabolismului celular, pentru menţinerea compoziţiei fiziologice a ţesuturilor şi creşterea mecanismelor de apărare ale diferitelor structuri, inclusiv ale corpului vitros al ochiului.
Ingredientele din Vitreoxigen intervin în multe procese metabolice ale ţesuturilor de la nivel vitreal şi pot contribui la optimizarea aportului energetic şi la reintegrarea cantităţii de aminoacizi, săruri minerale şi vitamine, atunci când nevoile organismului sunt crescute sau când aportul alimentar este insuficient.
AminoaciziiLizina, Arginina, şi Carnitina au o acţiune directă în producerea de energie în celule; în special, carnitina facilitează producţia prin transportul acizilor graşi în ţesuturi când nevoile sunt crescute