Aparatul se foloseste in gospodarii pentru zdrobirea fructelor (mere), pentru obtinerea bauturilor alcoolice sau de hrana pentru animale, (daca se foloseste setul de role cu cutite), sau pentru obtinerea mustului, (daca se foloseste setul de role de zdrobire).
Productivitatea zdrobitorului este de aproximativ 200 kg / ora.
Partile componente ale zdrobitorului:cuva alimentare confectionata din tabla inoxsuport asezare protejat, anticoroziv prin vopsire cu pulberimanivela antrenareroti angrenare realizate din poliamidarole de zdrobire realizate din poliamida (un set pentru struguri si unul pentru fructe).
Zdrobitorul se livreaza cu setul de role pentru zdrobire fructe.
Apoi, se amplaseaza zdrobitorul deasupra unui vas cu capacitate minim 50 L (butoi, putina) in care sa se colecteze fructele zdrobite.
Se alimenteaza cuva cu mere, respectiv struguri, se invarte manivela; prin rotirea acesteia, fructele sunt tocate si zdrobite cu ajutorul cutitelor si a rolelor de zdrobire.
Specificatii:Tip actionare: ManualaMaterial cuva: InoxCapacitate de lucru (kg/h): 200Capacitate cuva (l): 15Material suport: Teava dreptunghiularaDimensiuni Lxlxh (cm): 85 x 55 x 34Material tambur: poliamida + cutite din tablaMateriale parti componente cuva: tabla inox; role angrenare si zdrobire: poliamidaGreutate (kg): 8.5..
Se scot cele 2 seturi de role, se inlocuiesc cu celelalte si se monteaza la loc zdrobitorul, in sens invers, fixand sub cuva rama de inox (care are aceleasi gauri de prindere ca si cuva) si care este numai pentru zdrobitorul de struguri.
Se va monta manivela pe axul lung al zdrobitorului cu ajutorul surubului si piulitei.
Ulterior, se desfac cele 2 piulite de la traverse, de pe aceeasi parte si se trage suportul longitudinal de pe axe.
Daca se doreste utilizarea celuilalt set de role, se va proceda asfel:Se desfac suruburile care prind cuva, se scoate cuva, apoi se desfac splinturile de la rotile de angrenare si se trag rotile de pe axe.
Aparatul se foloseste in gospodarii pentru zdrobirea fructelor (mere), pentru obtinerea bauturilor alcoolice sau de hrana pentru animale, (daca se foloseste setul de role cu cutite), sau pentru obtinerea mustului, (daca se foloseste setul de role de zdrobire).
Productivitatea zdrobitorului este de aproximativ 200 kg / ora.
Partile componente ale zdrobitorului:cuva alimentare confectionata din tabla inoxsuport asezare protejat, anticoroziv prin vopsire cu pulberimanivela antrenareroti angrenare realizate din poliamidarole de zdrobire realizate din poliamida (un set pentru struguri si unul pentru fructe).
Zdrobitorul se livreaza cu setul de role pentru zdrobire fructe