Cumpara de la grupdzc.ro

Botanistul euforic. Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume - Amy Stewart - Publica


Botanistul euforic. Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume - Amy Stewart
59 Lei

Disponibil

(29-06-2024)
Cumpara de la grupdzc.ro

Produs vandut de grupdzc.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara botanistul euforic. plantele publica de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru botanistul euforic. plantele publica

Sa ridicam paharul in cinstea botanicii si a bauturilor alcoolice.  Sake a inceput cu un bob de orez.
Locuieste impreuna cu sotul sau in Eureka, California, unde detin un anticariat cu carti vechi si rare, numit Eureka Books. .
Este cofondatoarea blogului popular Garden Rant si redactor la revista Fine Gardening.
Vi s-a facut sete?   In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor – cu ingeniozitate sau din pura disperare – pentru a le transforma in alcool.   Dintre toate Plantele care sunt fermentate si distilate, unele sunt periculoase, altele sunt de-a dreptul bizare si una dateaza de pe vremea dinozaurilor, dar fiecare aduce o contributie culturala unica la traditiile si istoria noastra globala cand vine vorba despre bauturi.   Aceasta combinatie fascinanta dintre biologie, chimie, istorie, etimologie si mixologie – care contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari – va va face sa fiti cel mai popular oaspete la orice petrecere cu cocktailuri.    Botanistul euforic este bestseller New York Times.  „Fascinatia lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasa.” — San Francisco Chronicle   „Stewart combina curiozitatea intelectuala a unui cercetator cu observatiile patrunzatoare ale unui gradinar adevarat.” — The Providence (RI) Journal  „Amy Stewart intelege ca o carte buna poate fi despre un subiect la fel de comun precum pamantul de sub picioarele noastre.” —The Dallas Morning News   AMY Stewart a scris sase carti despre pericolele si placerile naturii, pentru care a primit nenumarate premii.
Scotch-ul s-a nascut din orz, tequila, din agave, romul, din trestia‑de‑zahar, iar bourbonul, din porumb.
Sa ridicam paharul in cinstea botanicii si a bauturilor alcoolice.  Sake a inceput cu un bob de orez


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse