Un vin foarte dulce, de o culoare superbă de chihlimbar, cu un gust intens de caramel, lemn dulce si citrice.
Informații suplimentare: Vinul este fermentat din struguri "atinși" de mucegaiul nobil (botrytis cinerea), și are un conținut foarte ridicat de zahăr obtinut natural din coacerea boabelor..
Este excepțional cu clatite cu gem de gutui sau cu cozonac cu branza si stafide.
Asocieri culinare: Superb langa branzeturi cu mucegai, maturate, sau mousse -uri și tartine de fructe.
Nu se recomanda decantarea.
Recomandare servire: De consumat la temperatura de 10-12°C în pahare de vin de model Porto, cu picior.
Este plăcut, răcoritor și seducator cu arome puternice și complexe de gutui, lime și flori de soc, completate elegant cu accente de fructe exotice.
Un vin foarte dulce, de o culoare superbă de chihlimbar, cu un gust intens de caramel, lemn dulce si citrice