Etolia este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, de specialitate.
Sortiment: Guatemala Huehuetenango, SHB EP, washed, scor SCA 84.
Recolta: 20/21O cafea cu un caracter fructat, aciditate citrica, gust de ciocolata neagra, fina si dulce.
Aciditate: 4/5Corp: 4/5Aroma: 4/5 Huehuetenango este una din cele trei regiuni non-vulcanice ale Guatemalei si una din cele mai inalte, cu cea mai buna productie de cafea din tara.
Experienta indelungata si pasiunea aratata fata de cafea a detinatorilor acestei ferme asigura mereu calitatea cafelei distribuite.
Ingrediente: 100% ArabicaTratare: washed (spalata)Zona: Sudul regiunii AntiguaAltitudine: 1,350+mVarietati: Typica, Bourbon, Caturra si CatuaiRecoltare: ianuarie - aprilieAroma: dulce, fructata Note: portocala, ciocolata cu lapte si artarAciditate: citricaPrajire: Mediu City.
Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark, acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal, ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate, cat si in amestec.
Ciresele de cafea sunt culese manual si ulterior procesate umed (washed).
Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin.
Curentii de aer fierbinte urca din campiile Tehuantepec, din Oaxaca, Mexic, si se impletesc acolo cu aerul rece coborand din muntii Cuchumatanes, rezultand intr-un microclimat ferit de inghet, ce permite cultivarea cafelei la pana 2000m.
Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB), crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark.
Etolia este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, de specialitate.
Sortiment: Guatemala Huehuetenango, SHB EP, washed, scor SCA 84.
Recolta: 20/21O cafea cu un caracter fructat, aciditate citrica, gust de ciocolata neagra, fina si dulce.
Aciditate: 4/5Corp: 4/5Aroma: 4/5 Huehuetenango este una din cele trei regiuni non-vulcanice ale Guatemalei si una din cele mai inalte, cu cea mai buna productie de cafea din tara