Este degresata.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Faina de soia reprezinta un aliment valoros pentru bolnavii de diabet, guta, reumatism, demineralizare, tulburari ale metabolismului lipidic, dereglari de crestere si anemie.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Specialistii recomanda dieta cu soia in mai multe afectiuni.
Modesta boaba de soia contine vitamine precum A, B2, B5, B6, C, D, E si, in cantitati apreciabile, minerale.
Cercetarile de laborator au demonstrat ca soia poate fi un aliat al omului modern in lupta pentru mentinerea echilibrului fizic si psihic.
Este mai saraca in zaharuri decat Faina de grau, fiind utilizata pentru prepararea painii pentru diabetici.
Faina de soia, se foloseste in combinatie cu Faina de grau pentru preparea painii integrale sau a altor produse de patiserie.
Ea are o capacitate mai mare de absortie a apei decat Faina de grau.
Faina de soia este obtinuta prin macinarea boabelor galbene de soia.
Este degresata