Faina de soia este extrasa din boabe de soia Folosiţio pentru a creste conţinutul de proteine din paine prajituri si fursecuri Faina de soia nu conţine gluten asa ca nu poate fi folosita pentru a inlocui Faina integrala la gatit Totusi se poate folosi pentru a completa celalalt tip de Faina pentru painea din aluat dospit se adauga linguri de Faina de soia la o cana de Faina de grau iar pentru aluatul la care nu se foloseste drojdia se poate inlocui pana la un sfert din cantitatea de Faina de grau cu Faina de soia Painea facuta cu Faina de soia este mult mai inchisa la culoare decat cea facuta din Faina integrala Un sfert de cana de Faina de soia conţine pana la grame de proteine.
Faina de soia este extrasa din boabe de soia Folosiţio pentru a creste conţinutul de proteine din paine prajituri si fursecuri Faina de soia nu conţine gluten asa ca nu poate fi folosita pentru a inlocui Faina integrala la gatit Totusi se poate folosi pentru a completa celalalt tip de Faina pentru painea din aluat dospit se adauga linguri de Faina de soia la o cana de Faina de grau iar pentru aluatul la care nu se foloseste drojdia se poate inlocui pana la un sfert din cantitatea de Faina de grau cu Faina de soia Painea facuta cu Faina de soia este mult mai inchisa la culoare decat cea facuta din Faina integrala Un sfert de cana de Faina de soia conţine pana la grame de proteine