Descriere - Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios.
Puteti repeta procedura de 4 ori, astfel dintr-un plic de Ferment puteti prepara 5 litri de iaurt, respectiv 15 litri dintr-un pachet.
.
Pur si simplu luati 150ml din iaurtul deja maturat, si puneti-l intr-un litru de lapte, si lasati iar la maturat.
In primele 3 zile, din acelasi iaurt puteti prepara altul.
Dupa maturare, se pune la frigider.
Se lasa la maturat (vezi mai sus timp de maturare).
Bulgaricus, La-5® si BB-12®.
- Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: energie 1615kJ/386kcal, grasime 0g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 95g din care zahar 8g, proteina 0g, sare <0.01g.
- Fabricat in Germania.
Utilizare - Timp de maturare: aproximativ 12-24 ore la aproximativ 37-42 ° C.
- Mod de preparare: se adauga un pliculet la 1 litru de lapte fiert.
- Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp.
Ideal este sa il prepari tu singur acasa, odata pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de iaurt se arunca zilnic in lume!
- Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
- Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
- Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
- Bautura de iaurt 100% preparata natural.
-Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.
Proprietati -Tipuri de lapte la care se poate folosi acest Ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza, optim cu grasime de 3.5%) si lapte de soia.
Continut -3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt.
Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat sunt mai active bacteriile probiotice.
Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv al iaurtului.
Descriere - Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios