Descriere YEO:
Pe YEO găsești Ferment probiotic pentru iaurt Lacto de la My.Yo, în categoria Probiotice si Prebiotice.
Indiferent de nevoile tale, Ferment probiotic pentru iaurt Lacto Pro, bio, 15g din categoria Probiotice si Prebiotice îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 46.62 Lei
Caracteristicile produsului Ferment probiotic pentru iaurt Lacto
- Brand: My.Yo
- Categoria: Probiotice si Prebiotice
- Magazin: republicabio.ro
- Ultima actualizare: 14-05-2024 01:05:26
Comandă Ferment probiotic pentru iaurt Lacto Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ferment probiotic pentru iaurt Lacto de la republicabio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Descriere - Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios. Dar prospetimea este importanta si
pentru efectul pozitiv al iaurtului. Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat sunt mai active bacteriile probiotice. Ideal este sa il prepari tu singur acasa, odata
pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de
iaurt se arunca zilnic in lume!
- Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
- Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
- Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
- Bautura de
iaurt 100% preparata natural.
-Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.
Proprietati -Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza, optim cu grasime de 3.5%) si lapte de soia.
Continut -3 plicuri a 5 grame, suficient
pentru pana la 15 litri de
iaurt.
- Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, La-5® si BB-12®.
- Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: energie 1615kJ/386kcal, grasime 0g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 95g din care zahar 8g, proteina 0g, sare <0.01g.
- Fabricat in Germania.
Utilizare - Timp de maturare: aproximativ 12-24 ore la aproximativ 37-42 ° C.
- Mod de preparare: se adauga un pliculet la 1 litru de lapte fiert. Se lasa la maturat (vezi mai sus timp de maturare). Dupa maturare, se pune la frigider. In primele 3 zile, din acelasi iaurt puteti prepara altul. Pur si simplu luati 150ml din iaurtul deja maturat, si puneti-l intr-un litru de lapte, si lasati iar la maturat. Puteti repeta procedura de 4 ori, astfel dintr-un plic de ferment puteti prepara 5 litri de iaurt, respectiv 15 litri dintr-un pachet.