Ferment probiotic pentru chefir Lacto Pro, bio, 15g

Ferment probiotic pentru chefir Lacto Pro, bio, 15g

Detalii Ferment probiotic pentru chefir Lacto

republicabio.ro
Vânzător
republicabio.ro
Pret
54.84 Lei
Categorie (vânzător)
Probiotice si Prebiotice
Marca
My.Yo

Produs actualizat în urmă cu 5 luni
Descriere YEO:

Ferment probiotic pentru chefir Lacto - Disponibil la republicabio.ro

Pe YEO găsești Ferment probiotic pentru chefir Lacto de la My.Yo, în categoria Probiotice si Prebiotice.

Indiferent de nevoile tale, Ferment probiotic pentru chefir Lacto Pro, bio, 15g din categoria Probiotice si Prebiotice îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 54.84 Lei

Caracteristicile produsului Ferment probiotic pentru chefir Lacto

  • Brand: My.Yo
  • Categoria: Probiotice si Prebiotice
  • Magazin: republicabio.ro
  • Ultima actualizare: 11-09-2024 01:00:12

Comandă Ferment probiotic pentru chefir Lacto Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ferment probiotic pentru chefir Lacto de la republicabio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Descriere - Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
- Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
- Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
- Bautura de chefir 100% preparata natural.
- Chefirul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.
Proprietati - Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza) si lapte de soia.
Continut - 3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de chefir.
- Ingrediente: maltodextrina* (95%), tulpini de specii Lactococcus lactis, Leuconostoc, Streptococcus Thermophilus, Kluyveromyces marxianus si probiotic LA-5®.
- Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: energie 1615kJ/386kcal, grasime 0g din care acizi grasi saturati 0g.
- Fabricat in Germania.

Utilizare - Timp de maturare: 24 de ore la aproximativ 22-28 ° C.
- Mod de preparare: adaugati 1 pliculet la 1 litru de lapte si lasati la maturat cel putin 24 de ore la o temperatura de 22-28 grade Celsius. Puteti re-utiliza de inca 4 ori chefirul. In primele 3 zile, din chefirul facut, puteti lua 150ml si pune intr-un litru de lapte, reluati procesul.



Ferment probiotic pentru chefir Lacto Pro, bio, 15g - 0 | YEO Ferment probiotic pentru chefir Lacto Pro, bio, 15g - 1 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca My.Yo