Descriere - Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
- Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
- Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
- Bautura de chefir 100% preparata natural.
- Chefirul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.
Proprietati - Tipuri de lapte la care se poate folosi acest Ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza) si lapte de soia.
Continut - 3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de chefir.
- Ingrediente: maltodextrina* (95%), tulpini de specii Lactococcus lactis, Leuconostoc, Streptococcus Thermophilus, Kluyveromyces marxianus si probiotic LA-5®.
- Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: energie 1615kJ/386kcal, grasime 0g din care acizi grasi saturati 0g.
- Fabricat in Germania.
Utilizare - Timp de maturare: 24 de ore la aproximativ 22-28 ° C.
- Mod de preparare: adaugati 1 pliculet la 1 litru de lapte si lasati la maturat cel putin 24 de ore la o temperatura de 22-28 grade Celsius.
In primele 3 zile, din chefirul facut, puteti lua 150ml si pune intr-un litru de lapte, reluati procesul.
.
Puteti re-utiliza de inca 4 ori chefirul.
Descriere - Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
- Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
- Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
- Bautura de chefir 100% preparata natural.
- Chefirul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.
Proprietati - Tipuri de lapte la care se poate folosi acest Ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza) si lapte de soia.
Continut - 3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de chefir.
- Ingrediente: maltodextrina* (95%), tulpini de specii Lactococcus lactis, Leuconostoc, Streptococcus Thermophilus, Kluyveromyces marxianus si probiotic LA-5®.
- Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: energie 1615kJ/386kcal, grasime 0g din care acizi grasi saturati 0g.
- Fabricat in Germania.
Utilizare - Timp de maturare: 24 de ore la aproximativ 22-28 ° C.
- Mod de preparare: adaugati 1 pliculet la 1 litru de lapte si lasati la maturat cel putin 24 de ore la o temperatura de 22-28 grade Celsius