Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc bio 15g My.Yo

Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc bio 15g My.Yo

Detalii Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc

obio.ro
Vânzător
obio.ro
Pret
53.03 Lei
Categorie (vânzător)
Fermenti probiotici
Marca
My.Yo

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc - Disponibil la obio.ro

Pe YEO găsești Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc de la My.Yo, în categoria Fermenti probiotici.

Indiferent de nevoile tale, Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc bio 15g My.Yo din categoria Fermenti probiotici îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 53.03 Lei

Caracteristicile produsului Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc

  • Brand: My.Yo
  • Categoria: Fermenti probiotici
  • Magazin: obio.ro
  • Ultima actualizare: 09-10-2025 01:31:02

Comandă Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc de la obio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc bio 15g My.Yo - 3 plicuri a cate 5 grame, suficiente pentru pana la 15 litri de iaurt- Cu Fermentul probiotic pentru iaurt bulgaresc My.Yo, puteti prepara acasa un iaurt autentic si cremos – fara aditivi. Tulpina bacteriana Lactobacillus bulgaricus, descoperita pentru prima data in 1905, este ingredientul central al acestui ferment clasic pentru iaurt. Acesta ofera nota acra tipica si consistenta ferma si autentica – la fel ca iaurtul bulgaresc de renume mondial. Multi sunt de parere ca iaurtul bulgaresc este cel mai bun din lume – cu Fermentul probiotic pentru iaurt bulgaresc My.Yo il puteti prepara cu usurinta chiar si dumneavoastra.  Iaurtul preparat va ramane proaspat in frigider timp de aproximativ 7-10 zile. Fermentul probiotic pentru iaurt bulgaresc este potrivit pentru diverse tipuri de lapte: - lapte UHT, cu 3.5% grasime - lapte proaspat (fierbeti putin laptele in prealabil) - lapte fara lactoza si bauturi din soia Ingrediente: maltodextrina* (minim 95%), Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, Streptococcus thermophilus. *din agricultura ecologica Timp de maturare: 12 ore la aproximativ 37-42°C. Mod de preparare: Amestecati 1 plic de ferment cu 1l de lapte si lasati-l sa se matureze in iaurtiera timp de 12-24 ore la 37-42°C. Amestecul trebuie inoculat de aprox. 4 ori.  Valori nutritionale/100g: Energie: 1615kj / 386kcal Grasimi: 0g din care saturate 0g Carbohidrati: 95g din care zaharuri 8g Proteine: 0g Saruri:

Ferment probiotic pentru iaurt bulgaresc bio 15g My.Yo - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca My.Yo