Gelatina vegana incolora FARA GLUTEN Biovegan 2x6g Ingrediente: Agar Agar , amidon din cartofi , faina arorut , agent de acidifiere: monopotasiu tartrat.
Sfat: Presarati in mod uniform intaritor de frisca Biovegan pe blatul de tarta, pentru a evita inmuierea acestuia.. 30 minute).
Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit (aprox.
Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se distribuie deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia. 10 minute la racit pana devine putin mai consistenta.
Se lasa timp de aprox.
Se ia apoi oala de pe foc si se mai amesteca din cand in cand.
Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot.
Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust.
Reteta deosebita a glazurii de tort Biovegan FARA zahar evidentiaza in mod special, prin consistenta sa lucioasa si maleabila, prospetimea fructelor de pe tarta. provin din agricultura ecologica.
Gelatina vegana incolora FARA GLUTEN Biovegan 2x6g Ingrediente: Agar Agar , amidon din cartofi , faina arorut , agent de acidifiere: monopotasiu tartrat