Ingrediente: Agar Agar*, amidon din cartofi*, făină arorut*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat.
Valori nutritive: kj: 1149 kcal: 273 grasimi: 0,1g acizi grasi saturati:.
Sfat: Presăraţi în mod uniform întăritor de frişcă BIOVEGAN pe blatul de tartă, pentru a evita înmuierea acestuia. 30 minute).
Tarta poate fi tăiată după ce s-a răcit (aprox.
Glazura de tort se ia lingură cu lingură şi se distribuie deasupra tartei începând din mijlocul acesteia. 10 minute la răcit până devine puţin mai consistentă.
Se lasă timp de aprox.
Se ia apoi oala de pe foc şi se mai amestecă din când în când.
Lichidul se amestecă în mod continuu şi se dă scurt în clocot.
Preparare: Conţinutul plicului se amestecă cu 250 ml apă rece şi se îndulceşte după gust.
Reţeta deosebită a glazurii de tort BIOVEGAN fără zahăr evidenţiază în mod special, prin consistenţa sa lucioasă şi maleabilă, prospeţimea fructelor de pe tartă. *provin din agricultura ecologica.
Ingrediente: Agar Agar*, amidon din cartofi*, făină arorut*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat