Hotspot Burundi Buthinda 1kg este cafea boabe proaspat prajita peaberry bourbon cu note florale de piersici coacaze rosii o aciditate de vin si o corpolenta medie.
Fiecare statie este dotata cu cate 200 astfel de mese..
Procesul de fermentare dureaza intre 12 si 16 ore iar uscarea se face la soare pe mese ridicate.
La statia de procesare ciresele sunt sortate si decorticate imediat dupa receptionarea acestora.
Pentru a se asigura o cafea de cea mai buna calitate aceasta se culege manual cireasca cu cireasa.
O atentie deosebita se acorda controlului calitatii.
Este foarte atent selectionata pentru a exporta o cafea spalata de cea mai buna calitate grad Speciality dimensiunea bobului peste 15.
Situata la o altitudine de 1500-1700m in regiunea Muyinga pe un sol argilos-nisipos ferma detine 7 statii de procesare umede si colecteaza cafea de la peste 28 216 de fermieri.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
Hotspot Burundi Buthinda 1kg este cafea boabe proaspat prajita peaberry bourbon cu note florale de piersici coacaze rosii o aciditate de vin si o corpolenta medie