Cumpara de la republicabio.ro

Hrisca boabe, bio, 1kg - Rapunzel


Hrisca boabe, bio, 1kg
52.3 Lei

Disponibil

(09-10-2024)
Cumpara de la republicabio.ro

Produs vandut de republicabio.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara hrisca boabe bio rapunzel de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru hrisca boabe bio rapunzel

Descriere - Originara din Asia de Sud-Est, Hrisca a fost trecuta de multe persoane in mod eronat in categoria cerealelor, dar face parte din familia macrisului, rubarbei si steviei crete.
- Consumul are mari beneficii mai ales asupra ficatului, prin actiunile de detoxifiere si regenerare.
Proprietati - Boabele de Hrisca sunt foarte bogate in aminoacizii esentiali precum arginina, lisina, threonina, triptofanul si cisteina, dar si in minerale, precum fierul, seleniul si zincul.
- Foarte important este continutul in rutin si taninuri.
- Hrisca este recomandata persoanelor care au diabet fiindca ajuta la mentinerea nivelului de glucoza din sange in limitele normale.
- Semintele au si proprietati antimutagene si antitumorale, previne degradarea neuronala, ajuta circulatia cerebrala si memoria, fiind recomandata bolnavilor de Alzeimer
- Potrivit unor studii, compusii aromatici, vitaminele, oligoelementele si fibrele alimentare au rol de preventie in cazul cancerului colo-rectal, gastric sau pulmonar.
- Datorita concentratiei mari in fibre insolubile, impiedica formarea calculilor biliari.
Continut - O punga contine 1 kg de Hrisca boabe, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: hrisca* 100%, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: valoare energetica 1466kJ/346kcal, grasimi 1,7g din care acizi grasi saturati 0,3g, glucide 71g din care zaharuri <0,5g, fibre 3,7g, proteine 9,8g, sare <0,01g, tiamina 0,24mg (22%), acid pantoneic 1,2mg (20%*), potasiu 392mg (20%*), fosfor 320mg (46%), magneziu 142mg (38%), fier 3,8mg (27%*), zinc 2,7mg (27%*), mangan 1,5mg (75%*), *=DZR (doza zilnica recomandata).
Consum - Boabele pot fi consumate in stare cruda, dupa ce le-am inmuiat in apa rece.
- Se poate adauga in salate ori se pot combina cu iaurturi, ori sucuri de fructe.
- In cazul in care alegem sa fierbem boabele pot fi oricand folosite ca garnitura, in supe ori in salate.
- Daca o fierbem in lapte, cu miere si scortisoara, obtinem celebra kasa, un mic dejun traditional rusesc despre care se spune ca tine la distanta foarte multe afectiuni.
- Din faina de Hrisca se pot prepara paine ori dulciuri sau celebrii taitei.

.
Descriere - Originara din Asia de Sud-Est, Hrisca a fost trecuta de multe persoane in mod eronat in categoria cerealelor, dar face parte din familia macrisului, rubarbei si steviei crete.
- Consumul are mari beneficii mai ales asupra ficatului, prin actiunile de detoxifiere si regenerare.
Proprietati - Boabele de Hrisca sunt foarte bogate in aminoacizii esentiali precum arginina, lisina, threonina, triptofanul si cisteina, dar si in minerale, precum fierul, seleniul si zincul.
- Foarte important este continutul in rutin si taninuri.
- Hrisca este recomandata persoanelor care au diabet fiindca ajuta la mentinerea nivelului de glucoza din sange in limitele normale.
- Semintele au si proprietati antimutagene si antitumorale, previne degradarea neuronala, ajuta circulatia cerebrala si memoria, fiind recomandata bolnavilor de Alzeimer
- Potrivit unor studii, compusii aromatici, vitaminele, oligoelementele si fibrele alimentare au rol de preventie in cazul cancerului colo-rectal, gastric sau pulmonar.
- Datorita concentratiei mari in fibre insolubile, impiedica formarea calculilor biliari.
Continut - O punga contine 1 kg de Hrisca boabe, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: hrisca* 100%, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: valoare energetica 1466kJ/346kcal, grasimi 1,7g din care acizi grasi saturati 0,3g, glucide 71g din care zaharuri <0,5g, fibre 3,7g, proteine 9,8g, sare <0,01g, tiamina 0,24mg (22%), acid pantoneic 1,2mg (20%*), potasiu 392mg (20%*), fosfor 320mg (46%), magneziu 142mg (38%), fier 3,8mg (27%*), zinc 2,7mg (27%*), mangan 1,5mg (75%*), *=DZR (doza zilnica recomandata).
Consum - Boabele pot fi consumate in stare cruda, dupa ce le-am inmuiat in apa rece.
- Se poate adauga in salate ori se pot combina cu iaurturi, ori sucuri de fructe.
- In cazul in care alegem sa fierbem boabele pot fi oricand folosite ca garnitura, in supe ori in salate.
- Daca o fierbem in lapte, cu miere si scortisoara, obtinem celebra kasa, un mic dejun traditional rusesc despre care se spune ca tine la distanta foarte multe afectiuni.
- Din faina de Hrisca se pot prepara paine ori dulciuri sau celebrii taitei.


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse