Mix pentru fursecuri, fara gluten, eco-bio, 250 g - Glutenfreie Heimat Pur si simplu amestecati mixul de copt cu unt si un ou.
Mod de prezentare 250 grame Mix pentru fursecuri, fara gluten, eco-bio, 250 g - Glutenfreie Heimat Alege acum Mix pentru fursecuri, fara gluten, eco-bio, 250 g - Glutenfreie Heimat si bucura-te de beneficii!.
Optiune vegana: Ca optiune vegana, inlocuiti pur si simplu oul cu piure de mere si untul cu margarina organica.
Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor.
Apoi lasati-l sa se raceasca.
Coaceti aluatul timp de 15-20 de minute pana devine auriu.
Fie intindeti aluatul in tava de tarta, fie taiati forme.
Intindeti aluatul rece intre folii alimentare la o grosime de 5 mm si lucrati dupa preferinta.
Aluatul, care acum este invelit in folie alimentara, trebuie lasat la racit in frigider pentru 1 - 1,5 ore.
Scoateti aluatul din bol, formati o bila cu mana pe care o veti inveli ulterior in folie alimentara.
Se toarna continutul intr-un bol, se amesteca rapid cu 125 g de unt rece (taiat bucatele) si cu un ou mic.
Valori nutritionale/ 100 g: Energie: 1437 KJ/ 340 kcal Grasimi: 0.7 g din care saturate 0.1 g Carbohidrati: 74 g din care zaharuri 10.5 g Fibre: 11 g Proteine: 3.7 g Sare: 0.31 g Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180 de grade (incalzire sus/jos). *din agricultura ecologica.
Ingrediente: *faina de orez integral, *tapioca, *zahar brut din trestie, *guma de roscove, *vanilie pura, sare.
Formati o minge pe care o lasati la racit 1 - 1,5 ore la frigider, inainte de utilizare.
Mix pentru fursecuri, fara gluten, eco-bio, 250 g - Glutenfreie Heimat Pur si simplu amestecati mixul de copt cu unt si un ou