Mix pentru paine cu chimen, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat Mixul fara gluten de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru persoanele cu intoleranta la gluten si nu numai.
Mod de prezentare 270 grame Mix pentru paine cu chimen, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat Alege acum Mix pentru paine cu chimen, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat si bucura-te de beneficii!.
Sfat: Daca doriti, puteti folosi un robot de bucatarie pentru preparare.
Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor. 90 minute.
Se modeleaza bila dupa preferinta si se cresteaza, dupa care se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca. 330 g apa calduta, framantati aluatul pana devine omogen si formati un fel de bila, nu trebuie sa fie perfecta.
Puneti continutul pungii intr-un vas cu cca.
Valori nutritionale/ 100 g: Energie: 1308 KJ/ 310 kcal Grasimi: 1 g din care saturate 0.3 g Carbohidrati: 61 g din care zaharuri 1.3 g Fibre: 19 g Proteine: 4.6 g Sare: 1.7 g Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 de grade (aer circulant). *din agricultura ecologica.
Ingrediente: *faina de orez integral, *tapioca, *guma de roscove, *coji de psyllium, *aluat de quinoa, sare, *seminte de chimen, drojdie uscata fara gluten.
Painea poate fi depozitata cu usurinta cateva zile si este ideala pentru persoanele foarte ocupate, care nu au timp sa coaca paine in fiecare zi.
Painea este usor si rapid de facut: pur si simplu amestecati mixul pentru copt cu apa calduta, lasati aluatul sa creasca, dupa care il puneti in cuptor la copt.
Se folosesc doar ingrediente naturale si fara alergeni.
Painea care rezulta din acest mix, este crocanta la exterior si frageda la interior, la fel ca painea normala de panificatie.
Mix pentru paine cu chimen, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat Mixul fara gluten de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru persoanele cu intoleranta la gluten si nu numai