Mix pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat Mixul cu proteine de canepa de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru a obtine o paine delicioasa si bogata in proteine.
Mod de prezentare 270 grame Mix pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat Alege acum Mix pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat si bucura-te de beneficii!.
Temperatura si timpul de coacere pot varia in functie de cuptor.
Coaceti painea timp de 90 de minute.
Modelati aluatul intr-o bila pe care o veti aseza intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt.
Puneti continutul pungii intr-un vas cu 210 g apa si amestecati cu o spatula pentru a forma un aluat omogen.
Valori nutritionale/ 100 g: Energie: 2086 KJ/ 501 kcal Grasimi: 33 g din care saturate 3.4 g Carbohidrati: 28 g din care zaharuri 2.0 g Fibre: 8.7 g Proteine: 19 g Sare: 2.4 g Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180 de grade (aer circulant). *din agricultura ecologica.
Ingrediente: *seminte de canepa decojite, *faina de orez integral, *amidon de tapioca *faina de naut, *seminte de floarea soarelui *coji de psyllium, *seminte de chia alba, sare.
Painea este usor si rapid de facut: pur si simplu amestecati mixul pentru copt cu apa calduta, modelati aluatu, dupa care il puneti in cuptor la copt.
Se folosesc doar ingrediente naturale si fara alergeni.
Mix pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, eco-bio, 270g - Glutenfreie Heimat Mixul cu proteine de canepa de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru a obtine o paine delicioasa si bogata in proteine