Caju sau Alunele de Caju cum mai sunt numite, pot constitui o gustare sanatoasa intre mese ori un plus de savoare in salate si diverse feluri de mancare.
Tara de origine: Vietnam.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Recomandari de utilizare: Se pot consuma dupa preferinta, crude sau coapte. 
Nu se recomada persoanelor care sufera de alergii.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Informatii nutritionale/100g: Energie............591kcal / 2454KJGrasimi............53.6g din care grasimi saturate...10.3gCarbohidrati.....28g din care zahar...................9gProteine...........25gFibre ...............4.3gSare................0.03g INFORMATII ALERGENICE: poate contine urme de migdale, alune, nuci sau fistic.
Alunele de Caju au proprietati nutritive valoroase fiind bogate in elemente esentiale precum Cupru, Mangan, Triptofan, Magneziu, Fosfor etc.
Caju sau Alunele de Caju cum mai sunt numite, pot constitui o gustare sanatoasa intre mese ori un plus de savoare in salate si diverse feluri de mancare