Descriere - Este originara din sudul Indiei, Ceylon si Malaezia si se cultiva acum in India si in Guatelama.
- Aroma delicata este insotita de un gust usor picant, ceea ce face din Nucsoara un condiment rafinat, care se preteaza foarte bine si in preparate sarate si in cele dulci.
- Are efect afrodiziac, tonic, antiinflamator si antidiareic.
Proprietati
- Contine multi compusi antioxidanti care actioneaza pentru scaderea colesterolului rau, LDL.
- Are efecte benefice asupra digestiei, ajutand-o.
- Contine vitamine si minerale, necesare si ele pentru buna functionare a organismului.
Continut - Ambalajul contine 25g de Nucsoara intreaga, certificata ecologic.
- Vitamine: acid ascorbic, tiamina, riboflavina si piridoxina.
- Minerale: Zinc, Potasiu si Calciu
- Poate contine urme de susan, nuci sau seminte de telina.
Consum - Este de obicei asociata cu preparate dulci, placinte, prajituri.
- Se combina bine si cu multe branzeturi, sosuri cu branza si sufleuri.
- Merge foarte bine alaturi de rosii, pui sau fasole neagra.
- Este indispensabila pentru lichiorul de oua si chiar vinul fiert.
.
Descriere - Este originara din sudul Indiei, Ceylon si Malaezia si se cultiva acum in India si in Guatelama.
- Aroma delicata este insotita de un gust usor picant, ceea ce face din Nucsoara un condiment rafinat, care se preteaza foarte bine si in preparate sarate si in cele dulci.
- Are efect afrodiziac, tonic, antiinflamator si antidiareic.
Proprietati
- Contine multi compusi antioxidanti care actioneaza pentru scaderea colesterolului rau, LDL.
- Are efecte benefice asupra digestiei, ajutand-o.
- Contine vitamine si minerale, necesare si ele pentru buna functionare a organismului.
Continut - Ambalajul contine 25g de Nucsoara intreaga, certificata ecologic.
- Vitamine: acid ascorbic, tiamina, riboflavina si piridoxina.
- Minerale: Zinc, Potasiu si Calciu
- Poate contine urme de susan, nuci sau seminte de telina.
Consum - Este de obicei asociata cu preparate dulci, placinte, prajituri.
- Se combina bine si cu multe branzeturi, sosuri cu branza si sufleuri.
- Merge foarte bine alaturi de rosii, pui sau fasole neagra.
- Este indispensabila pentru lichiorul de oua si chiar vinul fiert.